Bevlogen trainer van lichaam en geest!

Wie is Jago?

Ik ben 54 jaar, samenwonend met mijn vrouw en dochter en ben een kritische denker, levensgenieter, bewegingsgenieter en sensibel persoon.

 

Mijn missie

Ik help mensen graag op een praktische manier bij het ontwikkelen van een gezondere en positievere levensinvulling en het vermijden van bekende valkuilen.

Qua fysieke beweging bied ik het minimaal noodzakelijke aan om fysiek gezond te blijven of te worden en stimuleer ik veilig en prettig bewegen. Middels oefeningen om het bewustzijn te vergroten stimuleer ik gezondere keuzes op fysiek, maar ook mentaal (psycho-sociaal en rationeel) gebied, zodat men met meer rust en tevredenheid kan leven.

 

Persoonlijke ervaring

Ik heb het belang van zelfstandigheid, pijnvrij en prettig bewegen regelmatig aan den lijve ondervonden en in mijn privé en werkomgeving gezien.

De verslechtering van de fysieke gezondheid en ons humeur na blessures, ongelukken en/of operaties benadrukt het belang van preventie. Ook veelzijdig lijden als gevolg van gebrek aan zelfvertrouwen en te grote sociale- en werkdruk heb ik ervaren.

Middels onder andere mijn para-medische- en sportkennis en vergroting van bewustzijn door aandachtstraining heb ik geleerd steeds weer een goede balans te vinden. Ik gun iedereen zo'n mooie kwaliteit van leven en deel daarom graag mijn kennis en aanpak met jou!

 

Mijn scholing

Ik ben gediplomeerd fysiotherapeut met certificaten voor haptonomie, fitness trainer en personal trainer. Ik doe mijn hele leven aan zelfstudie en toepassing van Boeddistische, Mindfulness en psychotherapeutische interventies. Ik ben inmiddels ook gezondheidsambassadeur in Nieuw-West. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring met o.a. voetbal-, schaats-, tennis-, rock and roll-, tango- en salsa-beoefening.

 

Werkervaring

Ik ben werkzaam geweest als fysiotherapeut, MLK-jongerenbegeleider, groepsleider, ICT-programmeur, coördinator en manager. De afgelopen jaren ben ik werkzaam als fitness instructeur op verschillende locaties van het Universitair Sport Centrum van Amsterdam.

Inspiratie

Mijn inspiratie haal ik uit mijn persoonlijke ervaringen en o.a. het Boeddhisme, Mindfulness, Tai chi en bewegingswetenschappen.